Home. Galerij. OYPO. Links. Contact.

Disclaimer / Privacy / Copyright / Algemene voorwaardenDisclaimer

De informatie op deze site wordt met grote zorg samengesteld en onderhouden door René van Barreveld Fotografie. Desondanks kan René van Barreveld Fotografie geen enkele garantie geven dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. René van Barreveld Fotografie kan daarom geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen, waaronder bijvoorbeeld schade of gederfde winst, van het gebruik van deze informatie, het vertrouwen op deze informatie of acties die zijn ondernomen op basis van deze informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel René van Barreveld Fotografie ernaar streeft dat deze site permanent beschikbaar is, kan René van Barreveld Fotografie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site.

Wijzigingen in de inhoud en in de informatie op deze site worden zonder voorafgaande mededeling aangebracht. Verwijzingen naar andere websites zijn opgenomen ter informatie aan de bezoeker en voor de inhoud en informatie van deze sites kan René van Barreveld Fotografie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

^


Privacy Statement

René van Barreveld Fotografie neemt de privacy van haar bezoekers op de site serieus. Alle gegevens die door de bezoeker op de site worden verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld. René van Barreveld Fotografie zal de verstrekte informatie niet verhuren, verkopen, uitlenen, noch op een andere wijze openbaar maken, tenzij de bezoeker hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming heeft verleend.

^


Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van René van Barreveld Fotografie en wordt beschermt door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Alle rechten zijn voorbehouden aan René van Barreveld Fotografie en gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

Zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar, mag de informatie of inhoud op deze site niet voor publicatie of andere doeleinden gebruikt worden. Het is de bezoeker of gebruiker van deze site niet toegestaan (delen van) de inhoud van de site te bewerken en anders dan voor persoonlijk gebruik, te kopiëren, te vermenigvuldigen of door te sturen. Overtreders riskeren wettelijke vervolging.


Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de foto's op deze site niet voor publicatie of andere doeleinden gebruikt worden. Overtreders riskeren wettelijke vervolging. (All photographs on this site are copyright protected. Reproduction of the images on these pages without permission is strictly prohibited. Violators risk legal prosecution.)


^


Algemene Voorwaarden

Op alle overeenkomsten met René van Barreveld Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de FotgrafenFederatie van toepassing. Klik hier voor het downloaden van de Algemene Voorwaarden in PDF-formaat (63 kB).

^


Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van de gegevens op de pagina Contact.


<< Terug naar homepage

^